NIEUWBOUWPROJECT 'LA COUVERTURE' TE AALST

Bert Van Hoorickstraat 41, 9300 Aalst

 

Omschrijving

Met trots stelt vastgoedkantoor Pro-Plan U de laatste 4 appartementen voor in het nieuwbouwproject 'La Couverture' te Aalst, recht in het centrum van deze bruisende stad. Alle appartementen zijn gelegen op het 2e verdiep en bieden u één voor één een loftgevoel!

De tijd dat in deze fabriek katoen werd gesponnen en gedroogd is al lang voorbij, maar de prachtige gevel die tevens opgenomen werd in de lijst van onroerend erfgoed van de stad Aalst zorgt nog steeds voor de nodige charme!

Binnenin is het een heel ander verhaal. Alles is splinternieuw, modern, zeer strak en in volle opbouw. Zo zijn de ramen, elektriciteit, bepleistering, pur-isolatieschuim, water- en chauffageleidingen reeds geïnstalleerd en wordt er heel binnenkort een prachtige gepolierde betonvloer gegoten om de industriële look te accentueren.

Deze appartementen zijn gebouwd volgens het principe van doorzon-units. Zowel vooraan als achteraan is er steeds veel lichtinval waardoor het heel aangenaam vertoeven is in de leefruimtes.

Elk appartement is voorzien van een schuifraam achteraan dat toegang biedt aan het terras waar u gezellig kan genieten van uw welverdiende aperitief.

De snelle beslisser kan nog enkele materialen zelf gaan kiezen in de daartoe voorziene speciaalzaken.

Alles is afgewerkt volgens de laatste nieuwe normen op gebied van isolatie en ventilatie. Qua comfort is er uiteraard individuele centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing, videofoon,..

Verder is het gebouw uiteraard voorzien van een trappenhal en lift, alsook een ondergrondse parkeergarage (niet inbegrepen in prijs).

Er zijn momenteel nog 4 parkeerplaatsen beschikbaar. De rest is uitverkocht, snel zijn is dus de boodschap.

Interesse in meer info? Neem dan vandaag nog contact op via 0497/100.612 of via peter.willems@proplan.be

Wij gaan graag met U terplaatse kijken!

www.proplan.be


Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 5 Appartement info op kantoor 2 6 m² 84 m² 90 m² 454.Plan_App._5.pdf
verkocht 6 Appartement info op kantoor 2 - - - -
verkocht 7 Appartement info op kantoor 1 - - - -
verkocht 8 Appartement info op kantoor 1 - - - -